Dobrá voda jedině z kohoutku

12.06.2012 18:38

Mírumilovní,

obrovská práce vašich srdcí byla vykonána! Zářivé, bílé světlo vašeho vědomí - lásky, moudrosti, tvoření a míru má velikou, převelikou sílu. Je to svatosvatá pravda boží, s níž jdete vstříc budoucímu. Zachvívá se v základech energetický potenciál těch, kteří s touto vaší září nepočítali. Čisté, zářivé vědomí mírumilovných bytostí získává čím dál tím větší přístup i do takových míst, která byla doménou "dravců". Světlo vědomí je silný, mocný zdroj dalšího pokroku a síly evolučního vývoje na Modré planetě.

Mírumilovní,
síla záře vašich těl, vědomí světla vašich srdcí a mozkových center, vaše aktivní tvořivá práce ve hmotě zakotvila s jarní rovnodenností na Modré planetě natrvalo!

Mírumilovní,
Modrá planeta se stává planetou Vesmírného Nebe. Blahopřejeme vám .


Ještě vás ale čeká veliká práce.Proces transformace pokračuje kupředu mílovými kroky. Neustávejte v úsilí, brzy ucítíte plody své práce pro světlo..Využijte tlaku, kterými masírují dravci vaše světelná těla ve svůj prospěch a odstraňte a prosviťte poslední neprosvětlená místa vašich těl. Tlak vnějších okolností lehce rozvibrovává vaše tělo a vy je vědomě čistěte světlem,  motlitbou a ČISTOU VODOU!!! Pijte často malé množství pitné vody " z kohoutku" , vody bez kódu, a to s myšlenkou ŽIVÁ VODO, UZDRAV A OCHRAŇ PROSÍM MÉ TĚLO, DĚKUJI. A stane se tak , dokonce i na fyzické úrovni.Tím obrovským tlakem, který je vyvíjen na planetě Zemi, se z vašeho těla do vypité živé vody vaší myšlenkou a vírou ve zdraví vyplaví to, co vaše tělo sužuje - v mnohonásobném množství než kdykoli předtím. Poznáte to podle zápachu toho, co z vás vychází. Je to tak správně, čistíte se a chráníte se vlastní silou, světlem, vodou, bez chemie. I VE FYZICKÉM TĚLE!  Nastartujete samoléčení ve vašem těle, nastartujete ochranu vašeho těla před okolními vlivy. Umíte to všichni, vždy byl tento proces součástí vaší bytosti, jen jste zapomněli. Teď je doba obnovy, obrozování. Začněte, není na co čekat, Nic vás to nestojí. Pradávná vědomost znovuzrození se objevuje právě teď, je načasovaná a podporovaná Vesmírem. Zjistěte, jakou máte schopnost obnovit, obrodit se. Budete mile překvapeni. Vždyť vy jste!

Jste ti nejlepší, nejodvážnější z nás.  DĚKUJEME.