Pyramidy se začínají probouzet

21.05.2012 19:12

K těmto informacím jsem cítil, že se netřeba bát zmiňovaného fotonového oblaku, který zaplavuje celou naší sluneční soustavu. Přátele mně vysvětlili, že vše je vedeno vyšším kosmickým vědomím - Stvořitelem a jeho láskou, která neničí životní formy, ale pomáhá jim k transformaci na vyšší duchovní vývojový stupeň, s vyšším stupněm lásky a její vibrací. Tedy jak se vědci obávají změn, které se i fyzicky projevují na slunci a jinde, je to z jejich nevědomosti k informacím, nebo jejich odmítáním toho, že dochází k přechodu Země do vyšší 5. dimenze spolu s dalšími pozitivními dušemi a lidmi, kteří si to vybrali.

 Jejich tělesné schránky nezaniknou, budou proměněni na jinou formu bytí - krystalické - světelné tělo, které se již teď u daných jedinců připravuje na jiných úrovních bytí. Lidé se toho nemusejí bát, neboť strach opět snižuje vaši frekvenci těla i planety. Lidé by se měli soustředit na lásku a její vibraci a snažit se ještě pročistit nahromaděné bloky na svých duších a vyčistit si svoje vztahy, které je mohou udržovat stále v nižších vibracích.

 Jedině láskou, soucitem, odpuštěním a pochopením můžete vzlétnout jako anděl zpět do Nebe - vyšších dimenzí a odpoutat se od zátěží z vašich negativních životních situací. K tomu vám dopomáhá LÁSKA milovaného Stvořitele, která vás vede k vyšší pravdě a pochopení, proč se vám daná událost (negativní ve vašem pohledu) odehrála a co v ní máte jako duše pochopit, čemu porozumět. Je to krásná životní lekce, která vás po vyřešení a vyčištění posune výše a vy pocítíte neskonalou moudrost a dobro Stvořitele i to jak vás velmi miluje.

( Celý článek v Dokumenty ke stažení. )